már 2 858 tag lépett be valamely pénztárba rajtunk keresztül

Keresés
Close this search box.

Előadás cégeknek: ismerjétek meg a pénztári lehetőségeket 2 órában!

Tudjátok meg miként maradhat több pénz a zsebetekben az egészségügyi kiadásokon spórolva és lesz biztosított a nyugdíjas évek pénzügyi háttere – egyszerűen, a munkavállaló és munkáltató közös előnyére 🙏 

Ha a kollégák nem pénzügyileg tudatosak, könnyen előfordulhat, hogy...

….az évek alatt több millió adó forintot hagynak az államnál, ami a saját zsebükben is landolhatott volna: Számos lehetőség kínálkozik a befizetett szja 20%-ának, akár évi 150 000 forintnak a visszaszerzésére. Ez felér nettó havi 12 500 forint fizetésemeléssel és Neked munkáltatóként egy filléredbe sem kerül.

…nyugdíjas éveikben kénytelenek lesznek lejjebb adni életszínvonalukból: Egyre képlékenyebb, hogy mekkora nyugdíjra számíthatunk a jövőben.  Ezért érdemes bebiztosítani magukat a munkavállalóidnak is. Ne csak az államon múljon, hogy milyenek lesznek nyugdíjas éveik. 

…a bizonytalan jövő miatt érzett szorongás elviszi az energiát, rombolja az egészséget. Viszont aki tudatosan tesz azért, hogy bebiztosítsa időskora anyagi biztonságát, sokkal felszabadultabban, energikusabban és egészségesebben tud az életére, munkájára koncentrálni.

Mit nyernek a kollégák az előadással?

Évi akár 150 000 Ft adójóváírást: Megismerhetik azokat a lehetőségek, amikkel a személyi jövedelemadó 20%-a, évente akár 150 000 forint is visszaigényelhető.

Megismerik az egészségpénztár működését: Miért érdemes csatlakozni egy egészségpénztárhoz, pontosan mit kell tenniük, mire költhetnek az egészségpénztárba befizetett egyenlegükből.

Megtudják, hogy hogyan maxolják ki az adóvisszatérítést fontos életeseményekkel: Megtanulhatják, hogy hogyan lehet évek alatt akár több millió forintot is spórolni az egészségpénztárak segítségével, ha valakinek például gyermeke születik, a gyerkőc óvodába, iskolába jár vagy ha akár lakáshitelt vesz fel.

A pénztár választás csínját bínját: Természetesen fontosak a személyes preferenciák, de érdemes több szempontot is mérlegelni a döntés előtt. Ehhez is bőven fogok muníciót szolgáltatni.

Megismerik az önkéntes nyugdíjpénztár működését: Manapság elengedhetetlen, hogy időben gondoljunk arra, miből fogunk idős korunkban megélni. A kollégák megtanulhatják hogyan tud ebben segíteni az önkéntes nyugdíjpénztár.

Beszélünk a kockázatokról és a portfólió választásról: A hosszú távú megtakarítás mértéke nagy mértékben függ attól, hogy melyik pénztárat, azon belül is mikor és milyen portfóliót választanak. 

Megtudják, hogy mire figyeljenek és mit NE tegyenek: Átnézzük a tipikus csapdákat, amikbe sokan beleesnek, mikor öngondoskodási lehetőséget keresnek.

Választ kapnak kérdéseikre: A prezentáció után válaszolok minden felmerülő kérdésre.

És mindez tényleg ingyen van? 🤔

Ha a cégeteknél dolgozik legalább 100 fő, akkor IGEN /ha ennél kevesebben vagytok, kérj egyedi ajánlatot/.

És, hogy miért éri meg ingyen előadást tartanom Nektek?

Mert igazából nincs ingyen, csak ezúttal az ár nem pénzben mérhető, hanem megosztásban. Szeretném, ha tartalmaim minél több emberhez eljussanak, ezért az előadás után megkérlek, hogy a prezentáció anyagát, amely tartalmazni fogja az EgészségPénztárak.hu és ÖnkéntesNyugdíjpénztár.hu linkeket, osszátok meg emailben és a belső céges hálózataitokon. Ugyanis, ha valaki ezeken az oldalakon keresztül lép be, akkor jutalékban részesülünk a partner pénztáraktól. Ez az oka a 100 fős minimum limitnek.

Ez a cégnek nem kerül semmibe. A belépőknek sem, hiszen nekik nem drágább az oldalainkon keresztül belépni, miközben az összes nagy pénztár ajánlatát össze tudja hasonlítani  /még a nem partner pénztárakét is/. Sőt, annyi tagot viszünk a pénztáraknak, hogy egyeseknél még egyedi kedvezményt is kaphat a kolléga, amit máshol belépve nem talál meg. És mivel senkinek az elérhetőségét nem kérem el, biztos lehetsz benne, hogy senkire semmit nem próbálok majd utólag se rábeszélni.

Jelentkezés cégeknek

Töltsd ki az űrlapot a kapcsolatfelvételhez

Mi történik jelentkezés után?

  1. Kapcsolatfelvétel: Miután kitöltötted az űrlapot, telefonon felveszem veled a kapcsolatot egy 5-10 perces beszélgetésre. Ennek célja, hogy megismerjem az elképzeléseket.

  2. Részletek és időpont egyeztetése: A telefonos egyeztetést követően elküldöm az előadással kapcsolatos részleteket tartalmazó emailt. Ezután leegyeztetjük és véglegesítjük az előadás időpontját.

  3. Az előadás megtartása: Az egyeztetett időpontban elmegyek a cég irodájába és megtartom az előadást. Amennyiben szükséges, van lehetőség online formában is megszervezni az eseményt.

  4. Információs csomag elküldése: A prezentáció után egy teljes csomagot küldök, amely tartalmazza az előadás összes anyagát és további hasznos olvasmányokat, hogy a kollégák folyamatosan tájékozódhassanak a témában.

Ismerd meg az előadót 👨‍🏫

Diószegi Dániel vagyok, pénzügyi szakemberként már 2019 óta írok és mutatok be olyan pénzügyi termékeket és módszereket, amelyekkel az átlag ember VALÓBAN jól jár.

Így született meg 5 éve az első egészségpénztárról szóló cikk Számvető pénzügyi blogomon, amelyet a nagy olvasottságnak köszönhetően számos másik követett, majd 2023-ban létrehoztam egy csak ezzel a témával foglalkozó weboldalt, az EgészségPénztárak.hu-t, amelyet 2024-ben követett az ÖnkéntesNyugdíjpénztár.hu.

Ez idő alatt már 200 000-nél is többen olvasták az adóvisszatérítésről szóló tartalmakat és 2021 óta 2 712+ tag találta meg ezek segítségével a számára legjobb pénztári ajánlatot.

Nem hiszek a tukmálásban, sem az agresszív értékesítési módszerekben. Cserébe hiszek abban, hogyha átadok minden a döntéshez szükséges információt, akkor bárki felelős és számára legjobb döntést tud hozni.

Partnerek