már 2 858 tag lépett be valamely pénztárba rajtunk keresztül

Keresés
Close this search box.

Egészségpénztár kedvezmények / nyereményjátékok

Ha az EgészségPénztárak.hu-n keresztül lépsz be, akkor még ajándékba kapsz 6 hónap Védőháló egészségbiztosítási csomagot is.

Azokra a belépőkre vonatkozik, akik 2024 szeptember 30-ig belépnek a EgészségPénztárak.hu linkjén keresztül. Ezután a kedvezmény 2024 október 1-gyel élesedik, így előfordulhat, hogy július, augusztus vagy szeptember eleji regisztráció esetén az első 1-2 hónap díját levonják.

A Védőháló egy olyan csoportos egészségbiztosítás, amellyel olyan szolgáltatásokra lehetsz jogosult, mint CT / MRI vizsgálat, egynapos sebészeti vizsgálat stb. További részletekért kattints ide.

Gyűjts minél több sorsjegyet és legyen Tiéd az új Fiat 500-as!

Az akció időszaka alatt minden új számlanyitó részt vesz a Fiat 500-ért indított nyereményjátékban, ahol most 1 + 1 db sorsjegy jár a számlanyitásért és Ügyfélportál regisztrációért.

Nyereményjáték szabályzat

Az online belépési folyamat során add meg a „SZAMVETO” kuponkódot és első egészségkártyád díját, vagyis 2 900 forintot elenged a pénztár. Az első 3 évre így ingyenes lehet az egészségkártyád.

Használd a kártyaösszekötés funkciót és nyerj 100 ezer vagy akár 500 ezer forintot!

Hogy mit kell tenned ehhez?

  1. Kösd össze az OTP Egészségkártyádat bankkártyáddal a www.otpportalok.hu ügyfélportálon (belépés után: „Befizetés / Kártyák összekapcsolása” menüben), 2024. november 30-ig.
  2. Vásárolj az összekötött OTP Egészségkártyáddal min. 5 ezer Ft értékben, 2024. február 1. és november 30. között. (Tehát a fizetendő összeg min. 5 ezer forinttal haladja meg a meglévő OTP Egészségpénztári egyenlegedet.*)
  3. Regisztrálj a játékra 2024. november 30-ig, a következő linkre kattintva!

Játék időtartama: 2024. február 1. – november 30.

Részletek a játékszabályzatban.

Szeretnél értékes vásárlási utalványt nyerni? És szeretnéd egyszerűen, online intézni az egészségpénztári ügyeidet? Akkor a kifizetendő OTP egészségpénztári számládat a www.otpportalok.hu ügyfélportálon keresztül küldd be online és regisztrálj a játékra, ahol havonta 3 db 30.000 Ft értékű ajándékkártyát vagy vásárlási utalványt nyerhetsz.

Játék időtartama: 2024. április 2. – szeptember 30.

Az Új Pillér Egészségpénztár 2023-ban elindította hűségprogramját, aminek keretében hűségpontokat gyűjthetsz befizetésekért és bizonyos pénztári szolgáltatásokért, amelyek később beválthatók egyéni számlás költésekre vagy a kártyadíjra utólag az ügyfélfiókodban.

Ha már Új Pillér tag vagy, akkor a ügyfélfiókodban tudsz regisztrálni a hűség programba.

Hűségpontokkal kapcsolatos részletek a Új Pillér honlapján.

A Patika Egészségpénztár 2023-ban elindította hűségprogramját, aminek keretében hűségpontokat gyűjthetsz befizetésekért és bizonyos pénztári szolgáltatásokért, amelyek később beválthatók egyéni számlás költésekre vagy a kártyadíjra utólag a NetPénztárban.

Ha már Patika tag vagy, akkor a NetPénztárban tudsz regisztrálni a hűség programba.

Hűségpontokkal kapcsolatos részletek a Patika honlapján.

Ha az EgészségPénztárak.hu-n keresztül lépsz be, akkor egészségkártyád díjából (6 000 Ft) elengednek 2 000 forintot.